Wasmachine leasen Delft

Bij Witgoedhuren.nl kunt u uitstekend terecht voor het leasen van een wasmachine in regio Delft. U heeft hierbij de keuze uit gerenommeerde merken. Voor het leasen van witgoedproducten kunt u contact opnemen. Onze specialisten denken graag gericht met u mee, zodat u het juiste witgoedproduct bij u thuis verkrijgt.

Diverse witgoedproducten om te huren

Van AEG tot Zanussi en van Samsung tot Miele, Witgoedhuren.nl verhuurt prachtige witgoedproducten voor studenten, instellingen en meer. Wilt u een wasmachine leasen in de omgeving van Delft? Behalve wasmachines kunt u uitstekend bij ons terecht voor:

Heeft u meerdere witgoedproducten nodig bij u thuis? Geen probleem! Met budget-extra verkrijgt u bovendien een leuke extra korting op uw maandbedrag. Om gebruik te kunnen maken van budget-extra, dient u minimaal drie witgoedproducten te leasen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Waarom witgoed leasen bij Witgoedhuren.nl?

Met een ruime ervaring van 15 jaar in het verhuren van witgoed zijn wij hedendaags dé specialist op het gebied van witgoed. U kunt bij ons rekenen op gratis afvoer van oude witgoedproducten, geen extra kosten voor onderhoud én een maandelijks opzegbaar contract na één jaar. Kortom: voor het leasen van wasmachines in regio Delft bent u aan het juiste adres bij Witgoedhuren.nl!

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 22.00. Wij begrijpen dat u niet lang zonder uw witgoed kunt bij ongemakken. Witgoedhuren.nl biedt daarom een uitstekende service voor klanten!

Vraag direct een offerte aan!

Vraag eenvoudig een offerte aan door contact op te nemen, wij komen vervolgens bij u terug met passend advies. Witgoedhuren.nl: voor helder en zorgeloos leasen van wasmachines in de omgeving van Delft!

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m