Skip to main content

Wasmachine leasen Delft

Bij Witgoedhuren.nl kunt u uitstekend terecht voor het leasen van een wasmachine in regio Delft. U heeft hierbij de keuze uit gerenommeerde merken. Voor het leasen van witgoedproducten kunt u contact opnemen. Onze specialisten denken graag gericht met u mee, zodat u het juiste witgoedproduct bij u thuis verkrijgt.

Diverse witgoedproducten om te huren

Van AEG tot Zanussi en van Samsung tot Miele, Witgoedhuren.nl verhuurt prachtige witgoedproducten voor studenten, instellingen en meer. Wilt u een wasmachine leasen in de omgeving van Delft? Behalve wasmachines kunt u uitstekend bij ons terecht voor:

Heeft u meerdere witgoedproducten nodig bij u thuis? Geen probleem! Met budget-extra verkrijgt u bovendien een leuke extra korting op uw maandbedrag. Om gebruik te kunnen maken van budget-extra, dient u minimaal drie witgoedproducten te leasen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Waarom witgoed leasen bij Witgoedhuren.nl?

Met een ruime ervaring van 15 jaar in het verhuren van witgoed zijn wij hedendaags dé specialist op het gebied van witgoed. U kunt bij ons rekenen op gratis afvoer van oude witgoedproducten, geen extra kosten voor onderhoud én een maandelijks opzegbaar contract na één jaar. Kortom: voor het leasen van wasmachines in regio Delft bent u aan het juiste adres bij Witgoedhuren.nl!

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 22.00. Wij begrijpen dat u niet lang zonder uw witgoed kunt bij ongemakken. Witgoedhuren.nl biedt daarom een uitstekende service voor klanten!

Vraag direct een offerte aan!

Vraag eenvoudig een offerte aan door contact op te nemen, wij komen vervolgens bij u terug met passend advies. Witgoedhuren.nl: voor helder en zorgeloos leasen van wasmachines in de omgeving van Delft!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m