Skip to main content

Wasmachine leasen Bergen op Zoom

Bent u woonachtig in Bergen op Zoom en wilt u een wasmachine leasen? Witgoedhuren.nl verhuurt verschillende typen wasmachines voor aantrekkelijke bedragen per maand. Bekijk op gemak de mogelijkheden en lease eenvoudig uw witgoed. Heeft u vragen of wilt u passend advies voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies, zodat u het juiste witgoedapparaat least.

Lease uw wasmachine in Bergen op Zoom zonder zorgen

Het leven is al duur genoeg. Een wasmachine kopen betekent een flinke uitgave en het is maar de vraag hoe lang het apparaat meegaat zonder problemen. Het is daarom ideaal om voor een laag bedrag per maand een wasmachine te leasen. Bij Witgoedhuren.nl kunt u al een wasmachine leasen voor slechts €12,- per maand. De bezorging in Bergen op Zoom en omgevingis bovendien gratis. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het huren van:

Heeft u interesse in het leasen van meerdere witgoedproducten? Bij het huren van minimaal drie witgoedproducten treedt budget-extra in werking. Dit betekent extra korting op uw factuurbedrag per maand.

Volledige ondersteuning voor uw apparaat

Een ongemak aan uw witgoedapparaat kan altijd voorkomen. Het is vervolgens belangrijk dat u snel de beschikking heeft over een nieuw apparaat. Door een vakkundige service zijn wij snel in staat om u een nieuw witgoedapparaat te bezorgen. Onderhoud en reparaties zijn namelijk inbegrepen in onze service. Kortom, wij dragen zorg voor een volledige ondersteuning op het gebied van witgoed.

U kiest verder voor Witgoedhuren.nl vanwege onze scherpe prijzen, het gratis afvoeren van oude witgoedproducten én een snelle bezorging. Neem een kijkje onder over ons voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Contacteer onze specialisten op telefoonnummer: 0486-460059 voor het aanvragen van een offerte. Uiteraard kunt u ons ook een mailtje sturen voor passend advies. Witgoedhuren.nl: voor het leasen van wasmachines in regio Bergen op Zoom.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m