Skip to main content

Wasmachine leasen Bergen op Zoom

Bent u woonachtig in Bergen op Zoom en wilt u een wasmachine leasen? Witgoedhuren.nl verhuurt verschillende typen wasmachines voor aantrekkelijke bedragen per maand. Bekijk op gemak de mogelijkheden en lease eenvoudig uw witgoed. Heeft u vragen of wilt u passend advies voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies, zodat u het juiste witgoedapparaat least.

Ideaal voor studenten

Studeren is duur. Het is daarom ideaal om voor een laag bedrag per maand witgoed te leasen. Dit is mogelijk bij Witgoedhuren.nl. Zo kunt u al bij ons een wasmachine leasen voor slechts €12,- per maand in Bergen op Zoom en omgeving. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het huren van:

Heeft u interesse in het leasen van meerdere witgoedproducten? Bij het huren van minimaal drie witgoedproducten treedt budget-extra in werking. Dit betekent extra korting op uw factuurbedrag per maand.

Volledige ondersteuning voor uw apparaat

Een ongemak aan uw witgoedapparaat kan altijd voorkomen. Het is vervolgens belangrijk dat u snel de beschikking heeft over een nieuw apparaat. Door een vakkundige service zijn wij snel in staat om u een nieuw witgoedapparaat te bezorgen. Onderhoud en reparaties zijn namelijk inbegrepen in onze service. Kortom, wij dragen zorg voor een volledige ondersteuning op het gebied van witgoed.

U kiest verder voor Witgoedhuren.nl vanwege onze scherpe prijzen, het gratis afvoeren van oude witgoedproducten én een snelle bezorging. Neem een kijkje onder over ons voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Contacteer onze specialisten op telefoonnummer: 0486-460059 voor het aanvragen van een offerte. Uiteraard kunt u ons ook een mailtje sturen voor passend advies. Witgoedhuren.nl: voor het leasen van wasmachines in regio Bergen op Zoom.

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m