Skip to main content

Wasmachine leasen Assen

Voor het leasen van een wasmachine in regio Assen bent u aan het juiste adres bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed. Van Zanussi tot Miele en van Samsung tot AEG, wij verhuren diverse gerenommeerde merken voor een aantrekkelijk maandbedrag. Zo kunt u al een Zanussi wasmachine leasen vanaf €12,- per maand. Lease direct of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij komen graag bij u terug, zodat u hét juiste witgoedproduct in uw omgeving verkrijgt!

Een wasmachine leasen in Assen voor een zacht prijsje

Kiest u voor het leasen van witgoed bij Witgoedhuren.nl? Dan kiest u voor het leasen van kwaliteit producten voor een aantrekkelijk bedrag per maand. Behalve wasmachines leasen wij verder:

Heeft u interesse in het leasen van meerdere witgoedproducten? Bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten verkrijgt u een leuke maandelijkse korting. Budget-extra noemen wij dit ook wel. Lease daarom direct uw wasmachine bij Witgoedhuren.nl in de omgeving van Assen!

Waarom witgoed leasen bij Witgoedhuren.nl?

Als witgoedspecialist hebben al bijna 20 jaar in het verhuren van witgoedproducten. We zijn één van de eersten die zich zijn gaan bezighouden met het verhuren en leasen van huishoudelijke apparaten. Bij Witgoedhuren.nl heeft u géén extra kosten voor onderhoud. Bovendien is de bezorging gratis én kunt u een aantrekkelijke korting krijgen bij het leasen van meerdere witgoedproducten. Dit maakt ons bij uitstek geschikt voor het leasen van een wasmachine in regio Assen!

Lease direct bij dé specialist!

Voor het leasen van witgoed kunt u direct een offerte aanvragen. Heeft u vragen? U kunt Witgoedhuren.nl direct bereiken via 0486-460059 en info@witgoedhuren.nl. Stel gerust uw vragen. Samen zorgen we voor het juiste witgoedproduct bij u thuis.

Witgoedhuren.nl: voor het huren van witgoed zonder verdere zorgen!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m