Wasmachine leasen Assen

Voor het leasen van een wasmachine in regio Assen bent u aan het juiste adres bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed. Van Zanussi tot Miele en van Samsung tot AEG, wij verhuren diverse gerenommeerde merken voor een aantrekkelijk maandbedrag. Zo kunt u al een Zanussi wasmachine leasen vanaf €12,- per maand. Lease direct of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij komen graag bij u terug, zodat u hét juiste witgoedproduct in uw omgeving verkrijgt!

Witgoed voor een zacht prijsje

Kiest u voor het leasen van witgoed bij Witgoedhuren.nl? Dan kiest u voor het leasen van kwaliteit producten voor een aantrekkelijk bedrag per maand. Behalve wasmachines leasen wij verder:

Heeft u interesse in het leasen van meerdere witgoedproducten? Bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten verkrijgt u een leuke maandelijkse korting. Budget-extra noemen wij dit ook wel. Lease daarom direct uw wasmachine bij Witgoedhuren.nl in de omgeving van Assen!

Waarom witgoed leasen bij Witgoedhuren.nl?

Als witgoedspecialist hebben wij een ruime ervaring van 15 jaar in het verhuren van witgoedproducten. Witgoedhuren.nl biedt géén extra kosten voor onderhoud, gratis bezorging van witgoed én een leuke korting bij het leasen van meerdere witgoedproducten. Dit maakt ons bij uitstek geschikt voor het leasen van een wasmachine in regio Assen!

Lease direct bij dé specialist!

Voor het leasen van witgoed kunt u direct een offerte aanvragen. Heeft u vragen? U kunt Witgoedhuren.nl direct bereiken via (0486)-460059 en info@witgoedhuren.nl. Stel gerust uw vragen. Samen zorgen we voor het juiste witgoedproduct bij u thuis.

Witgoedhuren.nl: voor het huren van witgoed zonder verdere zorgen!

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m