Skip to main content

Wasmachine leasen Assen

Voor het leasen van een wasmachine in regio Assen bent u aan het juiste adres bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed. Van Zanussi tot Miele en van Samsung tot AEG, wij verhuren diverse gerenommeerde merken voor een aantrekkelijk maandbedrag. Zo kunt u al een Zanussi wasmachine leasen vanaf €12,- per maand. Lease direct of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij komen graag bij u terug, zodat u hét juiste witgoedproduct in uw omgeving verkrijgt!

Witgoed voor een zacht prijsje

Kiest u voor het leasen van witgoed bij Witgoedhuren.nl? Dan kiest u voor het leasen van kwaliteit producten voor een aantrekkelijk bedrag per maand. Behalve wasmachines leasen wij verder:

Heeft u interesse in het leasen van meerdere witgoedproducten? Bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten verkrijgt u een leuke maandelijkse korting. Budget-extra noemen wij dit ook wel. Lease daarom direct uw wasmachine bij Witgoedhuren.nl in de omgeving van Assen!

Waarom witgoed leasen bij Witgoedhuren.nl?

Als witgoedspecialist hebben wij een ruime ervaring van 15 jaar in het verhuren van witgoedproducten. Witgoedhuren.nl biedt géén extra kosten voor onderhoud, gratis bezorging van witgoed én een leuke korting bij het leasen van meerdere witgoedproducten. Dit maakt ons bij uitstek geschikt voor het leasen van een wasmachine in regio Assen!

Lease direct bij dé specialist!

Voor het leasen van witgoed kunt u direct een offerte aanvragen. Heeft u vragen? U kunt Witgoedhuren.nl direct bereiken via (0486)-460059 en info@witgoedhuren.nl. Stel gerust uw vragen. Samen zorgen we voor het juiste witgoedproduct bij u thuis.

Witgoedhuren.nl: voor het huren van witgoed zonder verdere zorgen!

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m