Skip to main content

Vaatwasser leasen studenten

Bent u student en wilt u voor een aantrekkelijk maandbedrag een vaatwasser leasen? Dan helpt Witgoedhuren.nl u graag. Voor slechts €15,- per maand kunt u al een professionele vaatwasser leasen. Bekijk direct de mogelijkheden op onze website of neem contact op voor passend advies. Samen zorgen we ervoor dat u de vaat niet meer met uw handen hoeft af te wassen.

Helder en zorgeloos witgoed leasen

Voor studenten is het zeer aantrekkelijk om een vaatwasser te leasen. U hoeft het witgoedproduct niet te kopen, terwijl u slechts een laag bedrag per maand kwijt bent voor het huren van uw vaatwasser. Kiest u voor Witgoedhuren.nl als partner voor uw nieuwe witgoedproducten? Dan kunt u rekenen op het volgende:

  • Huren voor aantrekkelijke maandbedragen;
  • Huren zonder zorgen, reparatie en service zijn inbegrepen;
  • Gratis bezorging én aansluiting.

Bovendien kunnen wij u extra korting geven op uw maandelijkse factuur. Dit is van toepassing indien u méér dan drie witgoedproducten bij ons least. Dit noemen wij liefkozend binnen ons bedrijf ‘budget-extra’. Kortom, helder en zorgeloos witgoed huren doet u bij Witgoedhuren.nl!

Witgoedhuren.nl: Dé specialist voor studenten voor het leasen van een vaatwasser

Zoals benoemd treedt budget-extra in werking bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten. Bent u geïnteresseerd in het huren van meerdere witgoedapparaten? U kunt bij ons terecht voor zowel drogers, vaatwassers, gasfornuizen, koelkasten als vriezers. Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden. Voor passend advies kunt u contact met ons opnemen. Het is dan mogelijk om gericht met u mee te denken, zodat u het juiste witgoedproduct bij u thuis verkrijgt.

Lease direct bij Witgoedhuren.nl

Overtuigd? Onder contact kunt u direct het contactformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Zodoende kunt u als student snel en gemakkelijk bij ons een vaatwasser leasen.