Skip to main content

Vaatwasser huren Rotterdam

Wilt u graag een vaatwasser huren voor uw woning in Rotterdam? Als u eenmaal een vaatwasser gewend bent, dan kunt u zich vast voorstellen wat voor een gemis het is als de vaatwasser kapot gaat. Witgoed is de term die gebruikt wordt voor huishoudelijke apparatuur zoals: wasmachines, drogers, koelkasten, diepvriezers, vaatwassers en meer. We verhuren witgoed in Rotterdam of in de buurt van Rotterdam. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

Lease uw afwasmachine met meerdere apparaten

Budget Extra is een extra dienstverlening die zeer kenmerkend voor onze service is. Leaset u bij ons bijvoorbeeld drie apparaten? Dan krijgt u korting op het totale maandbedrag. Zo huurt u gemakkelijk en snel meerdere huishoudelijke apparaten bij Witgoedhuren.nl. U kunt bij ons terecht voor:

Waarom een vaatwasser huren bij Witgoedhuren.nl?

Het kan altijd voorkomen dat een witgoed apparaat kapot gaat. Bij Witgoedhuren.nl bent u gewaarborgd van een snelle service. U kunt telefonisch een afspraak met ons maken, zodat er een monteur op korte termijn bij u langskomt. Is het apparaat niet meer te maken? Wij zorgen dan voor een soortgelijke vaatwasser. De kosten, die verbonden zijn aan de eventuele reparatie of het plaatsen van de nieuwe vaatwasser, zijn niet voor u.

Maar Witgoedhuren.nl heeft nog meer voordelen. Zo nemen wij uw oude witgoed gratis mee. Dan hoeft u niemand meer in te schakelen, of erger nog, zelf op pad gaan.

Uw vaatwasser huren in Rotterdam

Heeft u vragen over onze producten of werkwijze? Neem dan contact op met Witgoedhuren.nl via het contactformulier. Ook kunt u ons bereiken via 0486-460059 of 06-11123404. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u snel verder. Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.