Skip to main content

Vaatwasser huren Leeuwarden

Wilt u graag een vaatwasser huren voor uw woning in Leeuwarden? Als u eenmaal een vaatwasser gewend bent, dan kunt u zich vast voorstellen wat voor een gemis het is als de vaatwasser kapot gaat. En dat gebeurt heel vaak net op een verkeerd moment, want het aanschaffen van een nieuwe vaatwasser kan een dure aangelegenheid zijn. U hoeft echter niet lang zonder vaatwasser te zitten: U kunt een vaatwasser huren voor uw woning in Leeuwarden voor een vast, laag bedrag per maand waarbij de servicekosten in zijn begrepen. En na een jaar is het contract al maandelijks opzegbaar. Mocht u dus na een jaar toch liever zelf een vaatwasser kopen, dan zit u nergens aan vast; toch kiezen de meeste klanten voor het gemak van de service waarop ze kunnen rekenen wanneer ze een vaatwasser huren, en willen ze niet anders meer.

Zakelijk gebruik

Heeft u een vaatwasser nodig voor uw restaurant of kantine? Ook voor zakelijk gebruik kunt u bij ons terecht voor het huren van een vaatwasser in Leeuwarden, bijvoorbeeld voor een vatwasser van Meiko of Hobart. Deze vaatwassers zijn ruim én snel. U kunt tot wel 80 rekken met vaat per uur wassen.

Naast vaatwassers, verhuren wij ook allerlei andere soorten witgoed zoals wasmachines, drogers, koelkasten, diepvriezers en meer. Ook voor het huren van een fornuis kunt u bij ons terecht. We verhuren witgoed in Leeuwarden of in de buurt van Leeuwarden. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

Vaatwasser huren voor studenten in Leeuwarden

Natuurlijk is het huren van een vaatwasser een goede optie voor studenten. Het aanschaffen is immers altijd een flinke uitgave, maar wat is er nou fijner dan na het eten de vaat in de vaatwasser te zetten? Studenten hebben het al druk genoeg met studeren, bijbaantjes en allerlei sociale aangelegenheden om zich ook nog eens met de afwas bezig te moeten houden. Wanneer een vaatwasser gehuurd wordt, kunnen de kosten gedeeld worden en zo kost het iedereen slechts een paar euro in de maand. En voor dat bedrag heeft u niet alleen een nieuwe vaatwasser in huis; ook de servicekosten zitten bij die prijs inbegrepen. Dus mocht de vaatwasser kapot gaan, dan sturen wij een reparateur om hem te fixen. Mocht dat niet lukken, dan wordt de vaatwasser gewoon vervangen.

Overdraagbaar contract

Het huren van een vaatwasser is dus een uitkomst die heel voordelig uitpakt voor mensen in studentenhuizen of woongroepen. En het mooie is: mocht u lopende het huurcontract verhuizen, dan kunt u het contract gewoon over laten zetten op naam van een huisgenoot. U zit wat dat betreft, persoonlijk nergens aan vast.

De service van Witgoedhuren.nl bij het huren van een vaatwasser

Witgoedhuren.nl staat voor kwaliteit en een snelle service. Mocht er ooit een keer een apparaat kapot gaan, dan kunt u ons direct bellen, zodat wij op korte termijn een monteur naar Leeuwarden kunnen sturen. Mocht dan blijken dat de vaatwasser niet meer te repareren is, dan zorgen wij voor een nieuwe vaatwasser. De kosten die hieraan verbonden zijn, komen ook niet voor uw rekening, maar op die van de onze. Ook hoeft u niet te zorgen voor het transport van uw oude apparaat, want die nemen we ook meteen mee. Zo proberen wij u het zo makkelijk mogelijk te maken, waardoor u zelf niet op pad hoeft te gaan.

Uw vaatwasser huren in Leeuwarden

Heeft u vragen over onze producten of werkwijze? Neem dan contact op met Witgoedhuren.nl via het contactformulier. Ook kunt u ons bereiken via 0486-460059 of 06-11123404. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u snel verder. Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.