Skip to main content

Miele wasmachine huren

Bent u student en wilt u een Miele wasmachine huren? Bekijk het mooie assortiment van Witgoedhuren.nl, wij bieden diverse A-merk wasmachines voor een laag bedrag ter huur per maand aan. Van Miele hebben wij de volgende wasmachines in ons assortiment:

Voor zowel studenten als instellingen

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat deze apparaten goed aansluiten bij de behoeften van zowel studenten als instellingen. Grote wasjes kunnen gedraaid worden in een handomdraai met een ongekend gebruikersgemak. Bovendien staat een Miele garant voor een uitstekende betrouwbaarheid. Kortom: zonder zorgen huurt u een Miele wasmachine per maand bij Witgoedhuren.nl.

Voordelen goedkoop wasmachine huren

Naast het topmerk Miele verhuren wij andere topmerken, zoals Bosch en Siemens. Afhankelijk van welk witgoedproduct u zoekt, biedt Witgoedhuren.nl een passende oplossing. Koken? Afwassen? Koelen? Vriezen? Drogen? Geen probleem, wij verhuren het allemaal. De volgende voordelen heeft u bij Witgoedhuren.nl:

 • Huren vanaf €12,- per maand;
 • Gratis bezorging;
 • Gratis plaatsing en aansluiting.

Wij staan met onze service voor u paraat in heel Nederland. Zijn er onvoorziene storingen? Geen enkel probleem. Service en reparatie zijn namelijk bij Witgoedhuren.nl inbegrepen. Wij plannen de monteur in op de door u gewenste dag. Op de dag van bezoek krijgt u dan een belletje, zodat u op de hoogte blijft van onze service.

Lease uw witgoed bij Witgoedhuren.nl

Huren zonder zorgen, dat maken wij graag waar. Benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Schroom dan niet om uw telefoon te pakken en ons op te bellen. Daarnaast kunt u ook gewoon het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk antwoord geven op uw vraag. Witgoedhuren.nl: zonder zorgen een Miele wasmachine huren.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m