Skip to main content

Koelkast leasen of huren voor studenten

Voor huisbazen en studenten biedt het leasen van een koelkast tal van voordelen. Bij ons begint het leasen van een koelkast al vanaf slechts €10,- per maand. Dat betekent dus dat er geen grote initiële kosten zijn, maar een betaalbaar bedrag per maand, inclusief service. Bovendien zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals koel-vriescombinatis, die ideaal zijn voor studentenhuizen. Bekijk direct de mogelijkheden op onze website. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Een koelkast leasen met overdraagbaar, maandelijks opzegbaar contract

Een groot voordeel van het leasen van een koelkast bij Witgoedhuren.nl is, dat u nergens aan vast zit. Huurt u de koelkast als student en gaat u verhuizen? Wanneer u de koelkast wilt laten staan, kunt u het huurcontract eenvoudig overzetten op naam van een andere bewoner. Heeft u behoefte aan een groter exemplaar of heeft u de koelkast niet langer nodig? Bij Witgoedhuren werken we normaalgesproken met een minimale leasetijd van één jaar. Daarna kunt u het leasecontract gewoon maandelijks opzeggen!

Witgoedhuren.nl: Koelkast huren / Koelkast leasen voor particulieren, studenten en beddrijven

Witgoedhuren.nl: uw partner voor studentenhuis witgoed

Bij Witgoedhuren.nl kunt u terecht alle witgoedproducten die nodig kunnen zijn in een studentenhuis. Bovendien zijn al onze apparaten van A-kwaliteit. Naast koelkasten bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

Als u meerdere witgoedproducten wilt leasen, dan kunt u mogelijk profiteren van extra voordelen. Bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten ontvangt u namelijk een aantrekkelijke korting op uw maandelijkse factuur. Kortom, bent u een huisbaas of een student die op zoek is naar een flexibele en voordelige oplossing voor witgoed? Dan is Witgoedhuren.nl bij uitstek dé witgoedspecialist voor al uw studentenhuisbehoeften!

Inclusief service en reparatie

Bij ons kunt u zorgeloos huren. We bieden uitsluitend kwaliteitsproducten aan van gerenommeerde merken. Mocht er onverhoopt een probleem optreden met uw witgoedproduct, dan zorgen wij ervoor dat dit snel wordt opgelost. Reparaties en eventuele ongemakken zijn onze verantwoordelijkheid. Wij plannen op korte termijn een afspraak in, zodat uw koelkast altijd werkzaam blijft. Zo kunt u bij ons witgoed leasen zonder zorgen.

Vragen over het leasen van een koelkast leasen voor studentenhuizen?

Heeft u vragen of wilt u als student of huisbaas direct een koelkast leasen? Vul het contactformulier in, wij nemen vervolgens contact met u op voor de mogelijkheden. Witgoedhuren.nl is een initiatief van Heijphro Rentalls: uw betrouwbare partner voor het leasen van kwalitatief hoogwaardig witgoed!