Skip to main content

Koelkast leasen studenten

Voor studenten is het leasen van een koelkast zeer voordelig. Zo kunt u al bij ons een koelkast leasen vanaf slechts €10,- per maand. Geen hoge aanschafkosten dus, maar een overzichtelijk laag bedrag per maand, inclusief servicekosten. Verder heeft u bij het huren van een koelkast diverse mogelijkheden. U kunt namelijk bij Witgoedhuren.nl ook een koelkast met vriezer leasen. Wij hebben verschillende koelvriescombinaties, ideaal voor studenten. Bekijk direct de mogelijkheden op onze website. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Witgoedhuren.nl: voor al uw witgoedproducten

Bij Witgoedhuren.nl kunt u terecht voor een compleet assortiment van witgoedproducten van A-kwaliteit. Naast koelkasten bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

Kiest u voor het leasen van meerdere witgoedproducten? Dan treedt mogelijk budget-extra in werking. Bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten verkrijgt u namelijk een leuke korting op het maandelijkse factuurbedrag. Kortom, bent u student en wilt u graag een koelkast leasen? Dan is Witgoedhuren.nl bij uitstek úw witgoedspecialist!

Service en reparatie inbegrepen

Wij maken huren zonder zorgen waar. Bij de samenstelling van ons assortiment kiezen wij uitsluitend voor kwaliteitsproducten. U kunt rekenen op witgoedproducten van gerenommeerde merken. Zijn er toch onvoorziene problemen met uw witgoedproduct? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over reparatie en eventuele ongemakken. Wij plannen op korte termijn een afspraak in, zodat uw koelkast altijd werkzaam blijft. Onvoorziene kosten komen voor onze rekening. Zo kunt u bij ons witgoed leasen zonder zorgen.

Vragen over een koelkast leasen voor studenten

Heeft u vragen of wilt u als student direct een koelkast leasen? Vul het contactformulier in, wij nemen vervolgens contact met u op voor de mogelijkheden. Witgoedhuren.nl is een initiatief van Heijphro Rentalls: voor het leasen van kwaliteit witgoedproducten!