Koelkast leasen studenten

Voor studenten is het leasen van een koelkast zeer voordelig. Zo kunt u al bij ons een koelkast leasen vanaf slechts €10,- per maand. Verder heeft u bij het huren van een koelkast diverse mogelijkheden. U kunt namelijk bij Witgoedhuren.nl een koelkast met vriezer leasen. Zodoende verkrijgt u een koelvriescombinatie inéén. Bekijk direct de mogelijkheden op onze website. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Witgoedhuren.nl: voor al uw witgoedproducten

Hedendaags verhuurt Witgoedhuren.nl een compleet assortiment van witgoedproducten. U kunt bij ons terecht voor het huren van:

Kiest u voor het leasen van meerdere witgoedproducten? Dan treedt mogelijk budget-extra in werking. Bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten verkrijgt u namelijk een leuke korting op het maandelijkse factuurbedrag. Kortom, bent u student en wilt u graag een koelkast leasen? Dan is Witgoedhuren.nl bij uitstek úw witgoedspecialist!

Service en reparatie inbegrepen

Wij maken huren zonder zorgen waar. Bij de samenstelling van ons assortiment kiezen wij uitsluitend voor kwaliteitsproducten. U kunt rekenen op witgoedproducten van gerenommeerde merken. Zijn er toch onvoorziene problemen met uw witgoedproduct? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over reparatie en eventuele ongemakken. Wij plannen op korte termijn een afspraak in, zodat uw koelkast altijd werkzaam blijft. Onvoorziene kosten komen voor onze rekening. Zo kunt u bij ons witgoed leasen zonder zorgen.

Stel gerust eventuele vragen

Heeft u vragen of wilt u als student direct een koelkast leasen? Vul het contactformulier onder contact in, wij nemen vervolgens contact met u op voor de mogelijkheden. Witgoedhuren.nl: voor het leasen van kwaliteit witgoedproducten!