Skip to main content

Koelkast leasen Enschede

Heeft u een nieuwe koelkast nodig? Ziet u op tegen de hoge aanschafprijs? Voor een vast, laag maandbedrag kunt u bij Witgoedhuren.nl een koelkast leasen in Enschede zonder verdere zorgen. Bij de prijs is een servicecontract namelijk inbegrepen. Uw koelkast wordt gratis bezorgd en aangesloten, en mocht er iets defect gaan, dan komen wij uw apparaat kosteloos repareren óf vervangen.

Waarom een koelkast leasen in Enschede?

Steeds meer mensen én bedrijven kiezen voor het leasen van een koelkast, ook in Enschede. Mensen die tijdelijk ergens wonen, studenten, maar ook “gewone” gezinnen die het gemak van het huren van witgoedproducten hebben ontdekt… Het is dan ook niet alleen het grote aankoopbedrag dat u niet ineens (of op afbetaling) hoeft te betalen. Voor het vaste, lage maandbedrag krijgt u nog veel meer voordelen:

 • Gratis bezorging en installatie;
 • Het leasecontract is al na een jaar maandelijks opzegbaar;
 • Ook reparatie en/of vervanging bij defect is bij de prijs inbegrepen;
 • Het contract is overdraagbaar;
 • Wij voeren uw oude koelkast kosteloos voor u af;
 • Géén registratie bij het BKR vanwege het leasecontract.

Overdraagbaar leasecontract

Woont u ergens tijdelijk? Dan is het goed om te weten dat het leasecontract voor uw koelkast overdraagbaar is. U kunt daardoor bijvoorbeeld de koelkast laten staan op uw huidige adres en het contract over laten zetten op naam van een andere bewoner. U zit dus nergens aan vast! Bovendien hebben wij al leasecontracten vanaf één jaar. Daarna zijn ze maandelijks opzegbaar. Geniet van alle gemakken van het leasen van een koelkast en voel u zo vrij als een vogeltje!

Meer informatie

Naast koelkasten, kunt u bij ons ook andere witgoedproducten leasen onder dezelfde voorwaarden, zoals bijvoorbeeld een wasmachine, droger of een vaatwasser. En bij het huren van drie of meer witgoedproducten bij Witgoedhuren.nl krijgt u zelfs 10% korting op de huurprijs! Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem gerust contact met ons op; wij helpen u graag verder! Wanneer u een leasecontract afsluit voor een koelkast (of ander witgoedproduct), dan komen wij deze binnen 24 uur bij u in Enschede afleveren.

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m