Skip to main content

Een koelkast huren in Wijchen

Koelkast kapot? Of heeft u een koelkast nodig voor bijvoorbeeld een studentenhuis? Kopen is helemaal niet nodig! Geen grote uitgave, geen gedoe wanneer er een defect is en ook geen gesjouw als u de koelkast niet meer nodig heeft. Huur voor een vast, laag bedrag per maand een koelkast en u hoeft zich nergens meer zorgen over te maken! Een koelkast huren in Wijchen, dat doet u heel eenvoudig bij Witgoedhuren.nl, gevestigd in Schaijk. Inclusief servicecontract!

Bij ons vindt u de beste deal

Voor een vast, laag bedrag per maand kunt u dus een A-merk koelkast kopen. Bij Witgoedhuren.nl hebben we een koelkast voor iedereen: van een bescheiden koelkast voor een bescheiden huishouden, tot grote koelkasten voor grote gezinnen, studentenhuizen, instellingen of voor evenementen. Al na een jaar is het leasecontract al maandelijks opzegbaar. In het geval van een evenement kan dit zelfs ook anders afgesproken worden. We zetten de voordelen van het huren van een koelkast bij ons op een rijtje:

 • Een A-merk koelkast naar keuze in het formaat dat u nodig heeft
 • Gratis bezorging én installatie in Wijchen
 • Bezorging kan zelfs ’s avonds plaatsvinden als u dat beter uitkomt
 • Een servicecontract voor onderhoud en reparaties
 • Gratis inruilservice: we nemen uw oude koelkast, defect of niet, gratis mee retour.
 • Kwantumkorting (Budget-extra) bij afname van 3 of meer witgoedapparaten.

Huur een koelkast bij een servicebedrijf vlakbij Wijchen

Witgoedhuren.nl is de webshop van Heijphro Rentall in Schaijk. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het verhuren van witgoed- en andere producten en bieden u veel service. Bovendien zijn de lijnen kort bij ons bedrijf. Loopt u onverhoopt tegen een defect aan? U kunt ons elke werkdag tot 19:00 bereiken voor het melden van een storing. Wij komen dan zo snel mogelijk het euvel verhelpen, en mochten we dat niet kunnen, dan zorgen wij voor vervanging!

Een koelkast huren met korting

Naast koelkasten, kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere witgoedproducten. Wasmachines, drogers, vaatwassers, vriezers: het is allemaal te huur bij Witgoedhuren.nl. Neemt u meerdere witgoedproducten bij ons af? Vanaf 3 apparaten geven wij u 10% korting op de huurprijs van alle apparaten! Dat betekent zorgeloos gebruik maken van al uw huishoudelijke apparaten voor de beste prijs!

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze verhuur- en bezorgservice in Wijchen? We komen alles gratis bij u bezorgen en aansluiten! Heeft u vragen over onze diensten, over onze apparaten of heeft u speciale wensen? Neem vandaag nog contact met op met Witgoedhuren.nl voor meer informatie. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor de koelkast van uw keuze. Dit is uiteraard vrijblijvend. Gaat u akkoord? Dan heeft u uw koelkast binnen 24 uur bij u thuis staan!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m