Skip to main content

Koelkast huren Heerlen

Woont u in de regio Heerlen en is uw koelkast kapot gegaan? Heeft u nu net even geen zin om een groot bedrag te betalen voor een goede, nieuwe koelkast? Dat is ook helemaal niet nodig! U kunt bij Witgoedhuren.nl heel voordelig, voor een vast, laag bedrag per maand, een koelkast huren. U hoeft zich dan ook geen zorgen meer te maken over extra kosten zoals voor reparatie of onderhoud, want dat maakt allemaal van het servicecontract. Vraag snel vrijblijvend een offerte aan en zie hoeveel voordeel het huren van een koelkast u oplevert!

Waarom een koelkast huren in Heerlen

Een koelkast is onmisbaar in elk huishouden, en als ze stuk gaan, dan realiseert u zich dat weer eens te meer. Een nieuwe kopen betekent een grote uitgave, en dan is het natuurlijk te hopen dat de koelkast het ook gewoon blijft doen. Bij Witgoedhuren.nl kunt voor een vast bedrag per maand een koelkast huren. Dat kan al vanaf een tientje per maand! En ook als hij onverhoopt een storing heeft, is er niets aan de hand: wij komen hem kosteloos repareren óf vervangen. De voordelen op een rijtje:

 • Geen grote uitgave ineens, maar een klein bedrag per maand;
 • Na een jaar al maandelijks opzegbaar;
 • Gratis bezorging én installatie;
 • Serviceabonnement voor onderhoud en reparaties inbegrepen;
 • Het contract is overdraagbaar;
 • Indien gewenst, voeren wij uw oude apparaat af.

Opzegbaar én overdraagbaar huurcontract

Het huurcontract is na slechts één jaar al maandelijks opzegbaar; u zit dan dus al nergens meer aan vast. En ook is het mogelijk om het abonnement op naam van iemand anders te zetten. Dat maakt het huren van een koelkast (of ander witgoedapparaat) ook zo aantrekkelijk voor bijvoorbeeld studentenhuizen. Het verloop van bewoners is daar vaak groot, en als iemand verhuist, kan de koelkast gewoon blijven staan. Iemand anders neemt het contract dan gewoon over!

Meer informatie over koelkast huren in Heerlen

Heeft u vragen over onze producten of services? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons bellen op  0486-460559 van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 19:00 uur, of maak gebruik van ons contactformulier.

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m