Skip to main content

Koelkast huren in Brabant

Bent u opzoek naar een bedrijf waar u goedkoop een koelkast kunt huren en woont u in de buurt van Brabant? Bij Witgoedhuren.nl kunt u voor een aantrekkelijk maandbedrag witgoed huren. Voor studenten, bedrijven en instellingen is het huren van een koelkast ideaal. Zo bent u maandelijks een laag bedrag kwijt, waarbij u géén hoge aanschafprijs hoeft te betalen. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Dé specialist in witgoed

Bij het huren van een koelkast komen wij binnen 24 uur bij u langs om het witgoed product te plaatsen. In de huurprijs zijn de aflevering en installatie van de koelkast inbegrepen. Wilt u direct een koelkast huren? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder voor het verkrijgen van de juiste koelkast!

Voordelig koelkast huren in Brabant

Wij staan voor het verhuren van witgoed voor een laag bedrag per maand. Vanaf 10,- euro per maand is het al mogelijk om een koelkast voor uw woning in Brabant te huren. Daarnaast kiest u met Witgoedhuren.nl voor:

 • Gratis bezorging. Dit geldt niet alleen voor de ochtend of middag, maar ook voor in de avonduren. In combinatie met het feit dat dit binnen 24 uur plaatsvindt, maakt dit een ideaal voordeel;
 • Maandelijks opzegbaar na 1 jaar. Uitermate geschikt voor de student die maar een x aantal jaar op kamers gaat. U kunt daarna het huurcontract zeer gemakkelijk opzeggen;
 • Geen extra kosten aan onderhoud of reparaties. Wanneer een storing optreedt, en u kunt aantonen dat u het apparaat goed heeft verzorgd, dan zullen wij de reparatie niet in kosten brengen.

Koelkast huren in Brabant met korting

Bij Witgoedhuren.nl verhuren we buiten koelkasten, ook nog andere soorten witgoed, zoals wasmachines, drogers, fornuizen en vaatwassers. Wanneer u meerdere witgoedapparaten bij ons huurt, krijgt u van ons een mooie korting op de huurprijs.

Contact

Wilt u meer weten over het huren van een koelkast in Brabant bij Witgoedhuren.nl? Neem dan snel contact met ons op, wij leggen u alles graag én natuurlijk vrijblijvend uit.

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 340 liter. Met No Frost-technologie en All Around Cooling system, en de indeling is eenvoudig aan te passen!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Deze koelvriescombinatie van Bosch heeft voldoende ruimte om alle gekoelde en bevroren producten voor een klein gezin te bewaren.

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Huur een koelvriescombinatie voor een vast, laag bedrag per maand. Met een koelvriescombinatie bewaar je zowel je koelproducten als je diepvriesproducten in één apparaat. Ruimtebesparend en zuinig!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Een koelkast zonder vriesvak is een uitkomst wanneer je geen vriesvak nodig hebt. Zo benut je alle ruimte om al je koelproducten op te slaan.

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Een vrieskast van Zanussi beschikt over een maximale inhoud van 90 liter en heeft 3 diepvriesladen. De draairichting van de deur is aan te passen naar links of rechts.

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  In een koelkast met vriesvak is ruimte voor al je gekoelde producten, terwijl er ook nog een vakje is voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsblokjes of wat restjes eten. Superhandig in een studentenkamer of als tijdelijke oplossing!

  Vanaf: 10,00p/m