Skip to main content

Koelkast huren Amersfoort

Met het huren van een koelkast in Amersfoort voor een vast, laag bedrag per maand voorkomt u hoge aanschafkosten in één keer. Maar het leasen van een koelkast bij Witgoedhuren.nl biedt nog veel meer voordelen. Zo hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over onverwachte kosten wanneer er onverhoopt een defect optreedt. Reparatie- en/of vervangingskosten zijn namelijk bij de huurprijs inbegrepen!

Een koelkast huren in Amersfoort: de voordelen op een rijtje

 • Een vast, laag bedrag per maand i.p.v. hoge aanschafkosten ineens;
 • Inclusief servicecontract voor reparaties of vervanging;
 • Gratis thuisbezorgd én geïnstalleerd in Amersfoort;
 • Een overdraagbaar leasecontract;
 • Géén vermelding in het BKR voor het huren van witgoed bij Witgoedhuren.nl;
 • Al na slechts één jaar maandelijks opzegbaar.

Huren zonder zorgen

Al vanaf €10,- per maand heeft u een A-merk koelkast in huis die het altijd doet. En mocht hij onverhoopt toch stuk gaan, dan kunt u heel eenvoudig contact met ons opnemen. Dan komen wij hem repareren of, indien nodig, vervangen. U hoeft ook niet bang te zijn dat u jaren aan het leasecontract vastzit, want al na een jaar kunt u gewoon maandelijks opzeggen. Dus als u zich bedenkt en toch liever zelf een koelkast koopt, dan kan dat gewoon. Al denken wij niet dat dat gaat gebeuren, met al het gemak dat wij te bieden hebben. Ook in bijvoorbeeld studentenhuizen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van onze leasecontracten. Witgoedhuren.nl is voor studenten extra aantrekkelijk omdat het huurcontract ook overdraagbaar is. Dus verhuist degene die het contract heeft afgesloten? Dan kan het heel eenvoudig op naam van een andere bewoner gezet worden. Geen probleem bij Witgoedhuren.nl!

Koelkast huren in Amersfoort en meer

Bij Witgoedhuren.nl kunt u niet alleen terecht voor het huren of leasen van een koelkast, vriezer of koelvriescombinatie; ook andere witgoedproducten kunt u voor een vast, laag bedrag per maand bij u in huis of zelfs op de zaak hebben staan. Denk aan:

Huurt u drie of meer witgoedproducten van ons? Dan geven wij u de Budget-Extra korting: 10% korting op de huur van al uw witgoedproducten!

Meer weten?

Heeft u interesse in het huren van een koelkast in Amersfoort, of één van onze andere witgoedproducten? Kies uw product en vraag eenvoudig een offerte aan. Indien u vragen heeft over onze producten of onze service, neem dan contact met ons op via het contactformulier, of bel ons gewoon even. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 19:00 uur. Witgoedhuren.nl is onderdeel van Heijphro Rentall: huren zonder zorgen!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m