Hobart vaatwasser

Wilt u een Hobart vaatwasser leasen? Dan bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat afwassen niet het leukste klusje is. Daarom hebben wij voor u de juiste oplossing: een Hobart vaatwasser. Deze kunt u voor een vast bedrag per maand bij ons leasen. De Hobart vaatwasser is geschikt voor zowel kleine als grote horeca ondernemingen. Ook voor particulieren biedt deze vaatwasser dé ultieme uitkomst. Vraag eenvoudig een offerte aan door contact op te nemen.

Het gebruik van de Hobart vaatwasser

De Hobart vaatwasser beschikt over een hoge opvulhoogte, waardoor twee korven tegelijkertijd afgewassen kunnen worden. Dit bespaart u een enorm verbruik van water, wasmiddel en energie. Het product is van binnen en buiten gemaakt van RVS. Het interieur is zodanig ontworpen dat het makkelijk schoon te maken is. Het model heeft standaard een ingebouwde naglansdispender. Door het drukken op één knop is de machine in werking. De bediening van dit apparaat moet tenslotte voor iedereen eenvoudig zijn.

Witgoedhuren.nl staat voor een uitstekende service

Wij zorgen voor een snelle en gratis bezorging. Uw vaatwasser kan al binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden. Bent u overdag niet thuis? Dan is dit ook geen probleem voor Witgoedhuren.nl. Onze ijzersterke en enthousiaste medewerkers zijn tot 22:00 beschikbaar. Het plaatsen en aansluiten wordt gratis gedaan. Als u meerdere apparaten van ons huurt, ontvangt u extra korting. Heeft u problemen met uw vaatwasser? Maakt u zich dan geen zorgen. Wij plannen de monteur voor uw in op de dag dat het voor u het beste uitkomt. De kosten voor onderhoud en reparatie zijn geheel voor ons. Is het desbetreffende apparaat niet meer te redden, dan wordt het omgeruild door een vergelijkend model.

Huur makkelijk uw witgoed

Interesse in het huren van ander witgoed? Dat kan! Bij ons kunt u ook terecht voor een wasdroger, koelkast of fornuis. Heeft u enige vragen over onze producten of diensten? Vul dan ons contactformulier in, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen. Wij informeren u graag omtrent de mogelijkheden van een Hobart vaatwasser.