Skip to main content

Hobart vaatwasser

Wilt u een Hobart vaatwasser leasen? Dan bent u bij Witgoedhuren.nl van Heijphro aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat afwassen niet het leukste klusje is. Daarom hebben wij voor u de de allerbeste vaatwassers te huur. Voor grotere klussen is dat: een Hobart vaatwasser. Deze kunt u voor een vast bedrag per maand bij ons leasen. De Hobart vaatwasser is ideaal voor kleine en grote horeca ondernemingen, maar ook voor instellingen en kantines. Binnen enkele minuten is de vaat weer Vraag eenvoudig een offerte aan door contact op te nemen.

Het gebruik van de Hobart vaatwasser

De Hobart vaatwasser beschikt over een hoge opvulhoogte, waardoor twee korven tegelijkertijd afgewassen kunnen worden. Dit bespaart u een enorm verbruik van water, wasmiddel en energie. Het product is van binnen en buiten gemaakt van RVS. Het interieur is zodanig ontworpen dat het makkelijk schoon te maken is. Het model heeft standaard een ingebouwde naglansdispender. Met één druk op de knop doet de machine zijn werk. De bediening van dit apparaat is dan ook voor iedereen eenvoudig.

Witgoedhuren.nl staat voor een uitstekende service

Wij zorgen voor een snelle en gratis bezorging. Uw vaatwasser kan al binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden. Bent u overdag niet thuis? Dat is geen probleem bij Witgoedhuren.nl. Onze vriendelijke en enthousiaste medewerkers zijn tot 22:00 beschikbaar. Het plaatsen en aansluiten wordt gratis gedaan. Als u meerdere apparaten van ons huurt, ontvangt u extra korting. Heeft u problemen met uw vaatwasser? Maakt u zich dan geen zorgen. Wij plannen de monteur voor u in op de dag die voor u het beste uitkomt. De kosten voor onderhoud en reparatie zijn geheel voor ons. En is reparatie niet meer aan de orde? Dan wordt het omgeruild voor een vergelijkbaar model.

Huur makkelijk uw witgoed

Interesse in het huren van ander witgoed? Dat begrijpen wij! Bij ons kunt u ook terecht voor een wasdroger, koelkast of fornuis. Heeft u enige vragen over onze producten of diensten? Vul dan ons contactformulier in, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen. Wij informeren u graag omtrent de mogelijkheden van een Hobart vaatwasser.