Skip to main content

Goedkoop wasmachine huren

Bent u op zoek naar een betaalbare oplossing voor het huren van witgoed, omdat u bijvoorbeeld ergens tijdelijk woont? Bij Witgoedhuren.nl, een initiatief van Heijphro Rentalls, kunt u goedkoop een wasmachine huren. Zo heeft u geen hoge aanschafkosten van een wasmachine en bent u compleet ontzorgd. Vooral voor studenten en woongroepen is dit een interessante constructie. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • Wasmachines;
 • Drogers;
 • Gasfornuizen;

Voordelen wasmachine huren

Het huren van een wasmachine kan bij ons al heel goedkoop, maar naast onze geweldige prijzen zijn er nog veel meer redenen te benoemen:

 • Binnen 24 uur kunt u uw wasmachine al bij u thuis hebben staan;
 • Wij leveren indien gewenst ook in de avonduren én sluiten hem voor u aan;
 • Is er iets mis met de machine? Wij komen hem voor u repareren, en vervangen hem als dat nodig is;
 • Het huurcontract is overdraagbaar;
 • U krijgt géén BKR-registratie voor het huren van een wasmachine;
 • Na een jaar is het contract maandelijks opzegbaar;

Wij bieden u een all-in contract, zodat u een zorgeloos gebruik van de wasmachine heeft. Eventuele reparaties van defecten die buiten uw schuld zijn ontstaan, zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Overdraagbaarheid en opzegbaarheid van het huurcontract

Omdat het huurcontract overdraagbaar is, is het huren van een wasmachine een goedkope én praktische oplossing wanneer u in een studentenhuis of woongroep woont. Mocht u namelijk verhuizen, dan kan iemand anders op uw adres het huurcontract heel eenvoudig overnemen.

Is uw wasmachine plotseling kapot en heeft u op dit moment geen budget om een nieuwe te kopen? Dan biedt het goedkoop huren van een wasmachine u mogelijkheden. En mocht u na een tijdje toch voldoende hebben gespaard en toch liever een nieuwe wasmachine aanschaffen, dan kunt u het huurcontract na een jaar al maandelijks opzeggen. Toch kiezen de meeste mensen, als ze eenmaal een wasmachine huren, voor het gemak van een huurcontract waarbij alle service is inbegrepen.

Met huren bij Witgoedhuren.nl kiest u voor kwaliteitsproducten. Mocht er toch een storing aan uw apparaat zijn, plannen we een monteur in op een tijdstip dat het u uitkomt. Zo bent u snel weer voorzien van een goed functionerende wasmachine. En, als u niets aan de storing kunt doen, is de reparatie natuurlijk voor onze rekening!

Goedkoop een wasmachine huren en meer

U kunt bij ons al vanaf € 12 per maand een wasmachine huren. Witgoedhuren.nl heeft verschillende topmerken in het aanbod. Natuurlijk heeft u de keuze uit diverse uitvoeringen. Heeft u een groter huishouden en meer hoeveelheden was? Dan kunt u kiezen voor een wasmachine met een trommel van 9 kg. Uiteraard zijn er ook goedkope wasmachines te huur met kleinere trommels.

Contact

Heeft u nog vragen aangaande onze producten en diensten? Of twijfelt u welke goedkope wasmachine u in uw situatie het beste kunt huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek via ons contactformulier, dan komen wij er zo snel mogelijk bij u op terug.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m