Skip to main content

Gasfornuis huren Amsterdam

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en voordelig verhuurbedrijf waar u een gasfornuis of ander witgoedapparaat kunt huren, dan zit u hier goed. Witgoedhuren.nl is een initiatief van Heijphro en wij verhuren al meer dan 15 jaar allerlei soorten witgoed aan studentenhuizen en bedrijven, óók in Amsterdam. Voor een vast laag bedrag per maand kunt u een uitstekend gasfornuis huren in Amsterdam, inclusief onderhoudscontract én bezorging.

Een gasfornuis huren in Amsterdam: volop keuze

U kunt bij ons kiezen uit verschillende A-merken wanneer u een gasfornuis wilt huren voor uw huis of bedrijf in Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan Bosch, Etna of Miele. Wilt u liever een elektrisch fornuis? Ook daar kunnen wij u aan helpen. U kunt het gasfornuis of elektrisch fornuis huren voor een langere of een kortere periode, en u heeft er al eentje in huis voor slechts €15,00 per maand. Wij bezorgen het gasfornuis dat u huurt gratis in Amsterdam.

Waarom een gasfornuis huren bij Witgoedhuren.nl?

Het is vaak een groot bedrag dat u moet neertellen wanneer u een nieuw gasfornuis koopt. Door er één te huren, bent u slechts een klein bedrag per maand kwijt. Bovendien hoeft u niet bang te zijn dat uw fornuis stuk gaat. Want als dat gebeurt, dan sturen wij zo snel mogelijk een monteur bij u langs om het te repareren. En krijgt de monteur het apparaat niet meer aan de praat? Dan zorgen wij dat u een ander exemplaar krijgt. Daar hoeft u niets extra voor te betalen, want dat zit allemaal bij de huurprijs inbegrepen.

Maar er zijn nog andere redenen waarom het handig is om een gasfornuis te huren in plaats van te kopen:

  • In studentenhuizen en woongroepen is het verloop van bewoners vaak redelijk hoog, terwijl er in een gezamenlijke keuken gekookt moet worden. Door een gasfornuis in Amsterdam te huren, kan het lage maandbedrag gemakkelijk over de gebruikers worden verdeeld. Bovendien is het huurcontract overdraagbaar: als u verhuist, kan iemand anders het contract heel eenvoudig overnemen;
  • Al na een jaar is het contract maandelijks opzegbaar. Dus als u toch beslist om een exemplaar te kopen, dan zit u nergens aan vast en komen wij het fornuis weer bij u ophalen;
  • Voor het huren van een gasfornuis krijgt u géén BKR-registratie;
  • Bij het huren van 3 of meer witgoedapparaten komt u in aanmerking voor een korting. Dus als u naast een gasfornuis, ook nog een wasmachine en een droger wilt huren voor uw huis of bedrijf in Amsterdam, heeft u nog meer voordeel.

Contact

Heeft u vragen over het huren van een gasfornuis? Kunnen wij wat anders voor u betekenen? Neemt u gerust telefonisch of per mail contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.