Skip to main content

Bedrijfsvaatwasser huren

Heeft u een vaatwasser nodig voor uw (horeca-) bedrijf? Naast leasecontracten voor particulieren, kunt u bij Witgoedhuren.nl ook terecht voor het huren van witgoed voor professionals. Zo hebben wij bijvoorbeeld de snelle en betrouwbare Hobart bedrijfsvaatwassers in ons assortiment. De aanschaf van een professionele vaatwasser betekent een vrij grote uitgave in één keer; door een leasecontract aan te gaan kunt u voor een vast laag bedrag per maand een goed werkende vaatwasser huren, waarbij de servicekosten zijn inbegrepen!

Bedrijfsvaatwasser huren inclusief servicekosten

Wanneer u een vaatwasser huurt in plaats van koopt, bent u dus niet in één keer een groot geldbedrag kwijt. Maar ook bent u altijd verzekerd van een goed werkende machine: in het maandbedrag zitten de servicekosten inbegrepen. Dat betekent dat, wanneer de machine onverhoopt een defect vertoont, wij de vaatwasser gratis komen repareren. En mocht dat niet lukken, dan zorgen wij kosteloos voor vervanging.

Hobart vaatwasser

De vaatwassers van Hobart zijn betrouwbaar en snel. Ze zijn volledig uitgerust en wij installeren het apparaat zonder extra kosten. Met een Hobart haalt u kwaliteit in huis, en is al uw vaat in een mum van tijd weggewerkt. Borden, glazen, bestek: tot wel 80 volle rekken per uur kan een Hobart vaatwasser aan! Ook in drukke keukens houdt deze vaatwasser de vaat bij. De bediening is bovendien eenvoudig: een kind kan de (vaat)was doen.

Waarom een bedrijfsvaatwasser huren

Het huren van een bedrijfsvaatwasser brengt eigenlijk alleen maar voordelen met zich mee:

 • U betaalt een vast bedrag per maand, inclusief de servicekosten;
 • Gratis bezorging en installatie;
 • Kosteloze reparatie óf vervanging bij een defect;
 • Na een jaar is het leasecontract maandelijks opzegbaar.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het zakelijk huren van een bedrijfsvaatwasser? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een vaatwasser, of voor de andere witgoedproducten die wij in ons assortiment hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek met ons uw vragen en twijfels. Wij helpen u graag verder!

vaatwasser leasen of huren.
 • Vaatwasser Bosch

  Vrijstaande vaatwasser van Bosch met een capaciteit van maar liefst 13 couverts.

  Vanaf: 39,95p/m
 • Vaatwasser Etna

  Energiezuinige vaatwasser van Etna met een laadcapaciteit van 14 couverts. Ideaal voor uw dagelijkse vaat!

  Vanaf: 32,95p/m
 • Vaatwasser Whirlpool

  Deze Whirlpool vaatwasser is superstil met een geluidsniveau van slechts 44 dB. Dankzij PowerClean Pro is het niet meer nodig om de vaat voor te spoelen!

  Vanaf: 29,95p/m
 • Hobart FX serie

  De perfecte vaatwasser voor professioneel gebruik. Maximale capaciteit van 80 rekken per uur! Voordelig, snel en zuinig apparaat dat slechts 2 liter water per beurt gebruikt.

  Vanaf: 72,00p/m
 • Vaatwasser 3

  Geen vuile vaat meer dankzij een efficiënte vaatwasser. Bij Witgoedhuren zijn verschillende opties mogelijk!

  Vanaf: 15,00p/m