Skip to main content

Afwasmachine huren

Het huren of leasen van een afwasmachine bij Witgoedhuren.nl is nu heel aantrekkelijk. Steeds meer mensen én bedrijven kiezen voor het huren van een vaatwasser, in plaats van er één te kopen. Voor een vast, laag bedrag per maand heeft u altijd een werkende afwasmachine in huis of op de zaak!

De voordelen van het huren van een afwasmachine

De aanschaf van een vaatwasser kan behoorlijk in de papieren lopen. Door er één te huren, voorkom je die kosten. U hoeft geen groot bedrag in eens uit te geven, maar bent hooguit een paar tientjes per maand kwijt. En daar zijn de servicekosten bij inbegrepen! U zit er overigens ook niet voor jaren aan vast, want onze leasecontracten zijn na een jaar al maandelijks opzegbaar. De voordelen op een rijtje:

 • Een vast, laag bedrag per maand;
 • Gratis bezorging én installatie;
 • Reparatie of vervanging bij een defect hoort bij het abonnement;
 • Na een jaar al maandelijks opzegbaar;
 • Een overdraagbaar huurcontract;
 • Budget-Extra korting bij het huren van drie of meer witgoedapparaten.

Reparatie of vervanging

Door een afwasmachine te huren bij Witgoedhuren.nl, hoeft u ook niet bang te zijn voor extra kosten bij een defect. Wanneer u het apparaat juist gebruikt en het vertoont een defect, dan sturen wij heel snel een monteur bij u langs om het apparaat te repareren. En lukt dat niet, dan zorgen wij voor vervanging!

Overdraagbaar huurcontract

In woonvormen zoals studentenhuizen is een vaatwasser vaak een welkome hulp, en voor een paar euro per persoon per maand kan er al een goede afwasmachine in de keuken staan. Het verloop van de bewoners is echter vaak hoog. Het is dan handig als het huurcontract eenvoudig overgezet kan worden op naam van iemand anders. Bij Witgoedhuren.nl is dat geen probleem! Als degene die het contract heeft afgesloten verhuist, kan iemand anders het abonnement heel eenvoudig overnemen. U hoeft alleen maar een formulier in te vullen.

Contact over het huren van een afwasmachine

Wilt u meer weten over alle voordelen die we te bieden hebben? Neem contact op met onze klantenservice; wij staan u graag te woord en helpen u snel verder. Geïnteresseerd in het zakelijk huren van een afwasmachine? Kijk dan hier.

vaatwasser leasen of huren.
 • Hobart FX serie

  Wilt u een Hobart vaatwasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van professioneel apparatuur. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 72,00p/m